Водій дивився фільм: У США Tesla на автопілоті врізалася в поліцію (відео)

Час читання: < 1 хв.
0

Американська поліція поділилася кадрами з відеореєстратора, на яких знято, як електромобіль Tesla в режимі автопілота врізався в патрульну машину, ледь не травмувавши двох копів. Про це повідомляє  CarScoops .

Інцидент стався на одній із доріг штату Північна Кароліна. Офіцери поліції перекрили смугу на шосе, розслідуючи аварію. Електрокар Tesla, керований автопілотом, протаранив припарковану на узбіччі шосе патрульну машину.

Самої аварії на запису не видно, але чутно, як Tesla врізається в корму патрульного автомобіля Dodge Charger, що стоїть. Відразу після удару офіцер дорожнього патруля відстрибує, відштовхуючи з дороги у безпечне місце помічника шерифа. А в цей час сильно пошкоджений Charger влітає в дорожній знак на узбіччі шосе, після чого скочується схилом і врізається в дерево.

У момент аварії за кермом Tesla Model S знаходився лікар на ім’я Девайндер Голі та із захопленням дивився якийсь фільм на своєму смартфоні, коли електромобіль врізався у патрульну машину.

Голі було пред’явлено звинувачення у “порушенні правил дорожнього руху та перегляді телевізійного контенту під час водіння”. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!