Найбільше смертельних ДТП трапляється вночі: статистика

Винуватцями таких аварій стають п'яні водії за кермом.

Час читання: < 1 хв.
0

Їзда по нічних вулицях та трасах досить суперечливий захід. Так, частина водіїв більше любить нічні дороги за рахунок того, що машин практично немає та можна їхати не переживаючи через пробки. З іншого боку – вночі елементарно гірше видно дорогу.

Крім поганої видимості у темну пору доби, водії також сильно ризикують нарватися на п’яниць за кермом, про що свідчить статистика каршерингу Getmancar.

Так, наприкінці минулого року в компанії запровадили так званий “нічний тариф”, але реальний досвід показав, що саме вночі трапляється багато серйозних ДТП, частина з яких закінчилася летальним кінцем. Найчастіше аварії відбувалися з вини водіїв у стані алкогольного сп’яніння.

Реклама

Тепер у компанії просто не дають автомобілі в оренду з 23 вечора і до 6 ранку, адже саме в цей час велика кількість людей, будучи в неадекватному стані, вирішує спробувати, що таке каршеринг.

За словами голови компанії Тараса Гетьманського, їхня теорія підтвердилася і через місяць після скасування нічного тарифу, не було зафіксовано жодної ДТП з п’яним водієм та жодної ДТП з постраждалим.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!