Корпорація Tesla оголосила про відкликання електрокарів Model S у Великій Британії

Грудневий відгук електрокарів тепер зачепив машини, продані в Англії.

0
68

Ще в грудні минулого року компанія Tesla відкликала більше 119 000 електрокарів Model S , вироблених у період з 2014 по 2019 роки в США, через проблеми із замком переднього багажника, який міг відкритися на ходу. Схоже, із тією ж проблемою зіштовхнулися британські користувачі автомобіля.

Так, нещодавно власник одного з електромобілів Девід Гіффорд повідомив виданню Auto Express про те, що його дружина ледь не потрапила в аварію через капот, що везла на ходу, коли везла дітей до школи. Інцидент стався на швидкості близько 45-50 км/год і на прилеглій вулиці, тому аварії та жертв вдалося уникнути.

Зазначимо, що власник зв’язався з виданням практично одразу після того, як отримав повідомлення про відкликання від Tesla. Він повідомив, що зробив ремонт пошкоджень самостійно — роботи та матеріали коштували йому приблизно 3 000 фунтів стерлінгів, але виробник відмовився відшкодовувати йому збитки.

Ще однією претензією до Tesla у Гіффорда стало повідомлення про відкликання, яке прийшло із «запізненням» на один місяць по відношенню до США. Після публікації офіційного повідомлення про відкликання машин в Англії користувач знову зв’язався з компанією з проханням переглянути їх рішення про відмову в відшкодуванні збитків. Поки що офіційної відповіді чи коментарів щодо затримки відгуку ніхто не отримував.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!