Експерти назвали всі нюанси вибору та доставки автомобілів зі США на початку 2022 року

0
488

Ринок вживаних автомобілів, як і раніше, залишається актуальним і притягує до себе все більше покупців та продавців. Асортимент машин у цій ніші величезний, оскільки містить у собі безліч моделей, пригнаних із різних країн, у тому числі з Європи та Америки.

Судячи з останніх даних, «американські» моделі все більше завойовують частку на ринках, пропонуючи широкий вибір автомобілів різного класу та вартості. У зв’язку з цим у багатьох потенційних покупців виникає дилема: як вибрати авто зі США і при цьому не потрапити на гроші? Допоможе в цьому питанні компанія ” Таурус Груп”  Чи так все просто? На ці та інші питання ми відповідаємо у цій публікації.

Вибір автомобіля із США

Перш ніж зупинити свій вибір на конкретній моделі, потрібно продумати деякі нюанси:

  • Сформувати передбачуваний бюджет на покупку авто із США.
  • Визначитись з типом кузова автомобіля (хетчбек, седан, кросовер або ін.).
  • На якому паливі має працювати автомобіль (бензин, ДП, газ, електро або ін.).
  • Також слід розуміти яку марку і модель можна розраховувати.

Крім того, досвідчені фахівці у цій справі запевняють, що не потрібно намагатися купити новий автомобіль із США з метою перегнати його до своєї країни. Це потягне за собою купу додаткових витрат, і в кінцевому підсумку ви тільки переплатите.

Краще зупинити свій вибір на моделі, яка зазнала незначних пошкоджень, але при цьому залишилася в робочому стані: у неї не пошкоджено геометрію кузова, не порушено роботу механізмів і вузлів. Крім того варто відразу прикинути скільки може коштувати ремонт такого авто, якщо сума не велика, то такий автомобіль можна розглядати як придбання.

Великим плюсом до «американських» автомобілів є те, що в США з цього приводу все прозоро і без будь-яких таємних «сюрпризів». Тобто відстежити всю історію того чи іншого автомобіля не є проблемою.

ТОП-5 автомобілів, що приганяються зі США

  • Модель Ford Focus вважається однією з найбільш популярних. Йдеться про автомобіль років випуску з 2012-го до 2017-го. Вартість машини складе близько восьми тисяч доларів.
  • Електрична модель, яка також користується великою популярністю у нашій країні. Його ціна складе приблизно 9 тис дол, а за роками краще вибирати не старше десяти років.
  • Третє місце у рейтингу – Фольксваген Джетта. Цей автомобіль краще купувати не пізніше 2011 року. Асортимент цієї моделі досить великий як у плані палива, і коробок передач. З урахуванням витрат модель коштуватиме приблизно 10 тис дол.
  • Ще один варіант – Ford Fusion. Авто з досить потужним мотором і в гарній комплектації коштуватиме близько 10 тис. дол. Орієнтовний вік – 7-8 років.
  • Ну і на завершення списку вже можна сказати культова модель – Toyota Camry. Тут ціна буде трохи вищою, в районі 13-ти тис дол. Роки випуску з 2013-го до 2016-го.

Декілька рекомендацій

Не рекомендується придивлятися до моделей у ідеальному стані або близькому до цього. Найчастіше такі авто тануть у собі «сюрпризи», які розчарують покупця. Також не варто ганятися за надто бюджетними моделями, тому що після всіх витрат цей автомобіль вийде дорожче, ніж у нашій країні.

Щоб не зіткнутися з будь-якими проблемами при покупці авто зі США рекомендується придбання робити на страхових аукціонах. Там, як правило, продаються авто з незначними пошкодженнями, які вимагають найчастіше заміни будь-якої деталі обваження. Таку операцію можна виконати вже в нашій країні, і вона обійдеться цілком не дорого.

таурус авто сша

Крім того, щоб уникнути проблем та клопоту з покупкою машини з Америки, бажано всю процедуру здійснювати через перевірених осіб чи компанії з гарною репутацією. Такі організації, як https://taurus-group.com.ua/,  зацікавлені в тому, щоб повністю задовольнити замовника та виконати свою роботу в обумовлений термін з усіма вимогами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!