Найкращі автомобілі на ринку України із заводським ГБО

0
842

Установка газобалонного обладнання на автомобілі в Україні не втрачає популярності. Але деякі автомобілісти побоюються встановлювати на автомобіль кустарне ГБО. Виробники автомобілів передбачали такий поворот подій. Деякі моделі виходять із заводу вже із заводським ГБО. Як показує практика, заводська установка значно надійніша, ніж переобладнання.

Експерти ТСН склали рейтинг автомобілів із ГБО, які можна придбати в Україні. Ці автомобілі відрізняються надійністю обладнання.

Один із найпопулярніших в Україні корейських седанів Hyundai Sonata отримав заводське ГБО. При цьому модель не має альтернативи та працює виключно на автогазі. Перейти на бензин можливості немає.

Конструктивні особливості KIA K5 майже ідентичні Hyundai Sonat. Автомобілі мають кілька відмінностей у зовнішності та внутрішньому дизайні.

Opel Zafira з двигуном 1.6 ecotec також має версію із заводським ГБО. Модель може перемикатися газ-бензин.

Chevrolet Orlando має версію із заводським ГБО для двигуна об’ємом 2 літри. Установка автомобіля трохи специфічна, і знайти для неї комплектуючі досить складно.

Як не дивно, але Mercedes E-class також отримав версію із заводським ГБО. Особливостями авто є комфорт, економічність та екологічність.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!