Журнал Time назвав засновника Tesla людиною року

0
124

Генеральний директор Tesla Ілон Маск був названий журналом Time «Людиною року» у 2021 році, коли його компанія з виробництва електромобілів стала найдорожчим автомобілебудівним підприємством у світі, а його космічний корабель злетів на край космосу з цивільним екіпажем.

Маск також є засновником та генеральним директором SpaceX, очолює стартап Neuralink та інфраструктурну фірму The Boring Company. Ринкова вартість Tesla цього року виросла до більш ніж 1 трильйона доларів, що зробило її більш цінною, ніж Ford Motor та General Motors разом узяті.

Tesla виробляє сотні тисяч автомобілів щороку і зуміла уникнути проблем із ланцюжком поставок краще, ніж багато її конкурентів, при цьому підштовхнувши багатьох молодих споживачів до переходу на електромобілі.

«За створення рішень екзистенційної кризи, за втілення можливостей та небезпек епохи технологічних титанів, за проведення найсміливіших та руйнівних перетворень суспільства, Ілон Маск став людиною року 2021 року за версією TIME», – сказав головний редактор журналу Едвард Фельсенталь.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!