Новини

Tesla видалила специфікації Cybertruck з офіційного сайту

Share

Сага про Tesla Cybertruck продовжує йти своїм шляхом. Cybertruck – ідеальний автомобіль для тих, хто не зацікавлений в покупці стандартного нового автомобіля і вважає за краще незграбний позашляховик з футуристичною зовнішністю.

Раніше, Tesla заявляла, що Cybertruck буде випускатися в трьох основних варіантах: модель із заднім приводом за 39 990 доларів, варіант з повним приводом за 49 990 доларів і варіант з тримоторною силовою установкою за 69 990 доларів. Ці ціни і інші характеристики, такі як дальність понад 805 км і час розгону до 100 км / год менш 2,9 секунди (в топової тримоторний конфігурації), були видалені з веб-сайту Tesla на цьому тижні.

У Tesla немає традиційного PR-відділу, тому компанія не робила заяви про те, чому подробиці про Cybertruck були прибрані з сайту. Точно так же в Твіттері генерального директора Ілона Маска про це нічого не говориться.

Хоча специфікації були зняті з офіційного сайту Tesla, ви все ще можете знайти їх на інших автомобільних сайтах. Велике питання зараз полягає в тому, оновлює чи Tesla просто специфікації, перенастроюючи, що саме вона буде пропонувати, коли пікап дійсно надійде в продаж в майбутньому, або якщо триваючі затримки і зникнення цієї специфікації натякають на великі зміни, які відбудуться між тим, що було обіцяно, і що буде доставлено. Tesla повинна була почати виробництво Cybertruck в цьому році, але нещодавно перенесла випуск на 2022 рік. Однак без офіційної заяви Маска або Tesla все, що ми можемо зробити, – це здогадатися про причини видалення.

Як би там не було, Tesla як і раніше бере повертається заставу в розмірі 100 доларів за Cybertruck. Тепер, однак, замість того, щоб вибирати обробку на основі специфікацій, які раніше просувала Tesla, якщо ви натиснете кнопку, щоб внести свій депозит, сайт просто говорить: «Ви зможете завершити настройку, коли виробництво наблизиться до 2022 року».

Гарна новина полягає в тому, що ви все ще можете купити справжній Cybertruck онлайн сьогодні, але тільки не в Tesla. На додаток до Hot Wheels RC Cybertruck, про який ми розповідали вам недавно, є новий від Mattel. Виробник іграшок почав приймати замовлення на створену вами самостійно модель Mega X Cybertruck за 250 доларів США (тобто пластикову іграшку, відмінну від Lego). Цей «набір для колекціонування» складається з 3 283 деталей і коштує 250 доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024