Tesla видалила специфікації Cybertruck з офіційного сайту

Депозити на модель, проте, продовжують приймати.

0
198

Сага про Tesla Cybertruck продовжує йти своїм шляхом. Cybertruck – ідеальний автомобіль для тих, хто не зацікавлений в покупці стандартного нового автомобіля і вважає за краще незграбний позашляховик з футуристичною зовнішністю.

Раніше, Tesla заявляла, що Cybertruck буде випускатися в трьох основних варіантах: модель із заднім приводом за 39 990 доларів, варіант з повним приводом за 49 990 доларів і варіант з тримоторною силовою установкою за 69 990 доларів. Ці ціни і інші характеристики, такі як дальність понад 805 км і час розгону до 100 км / год менш 2,9 секунди (в топової тримоторний конфігурації), були видалені з веб-сайту Tesla на цьому тижні.

У Tesla немає традиційного PR-відділу, тому компанія не робила заяви про те, чому подробиці про Cybertruck були прибрані з сайту. Точно так же в Твіттері генерального директора Ілона Маска про це нічого не говориться.

Хоча специфікації були зняті з офіційного сайту Tesla, ви все ще можете знайти їх на інших автомобільних сайтах. Велике питання зараз полягає в тому, оновлює чи Tesla просто специфікації, перенастроюючи, що саме вона буде пропонувати, коли пікап дійсно надійде в продаж в майбутньому, або якщо триваючі затримки і зникнення цієї специфікації натякають на великі зміни, які відбудуться між тим, що було обіцяно, і що буде доставлено. Tesla повинна була почати виробництво Cybertruck в цьому році, але нещодавно перенесла випуск на 2022 рік. Однак без офіційної заяви Маска або Tesla все, що ми можемо зробити, – це здогадатися про причини видалення.

Як би там не було, Tesla як і раніше бере повертається заставу в розмірі 100 доларів за Cybertruck. Тепер, однак, замість того, щоб вибирати обробку на основі специфікацій, які раніше просувала Tesla, якщо ви натиснете кнопку, щоб внести свій депозит, сайт просто говорить: «Ви зможете завершити настройку, коли виробництво наблизиться до 2022 року».

Гарна новина полягає в тому, що ви все ще можете купити справжній Cybertruck онлайн сьогодні, але тільки не в Tesla. На додаток до Hot Wheels RC Cybertruck, про який ми розповідали вам недавно, є новий від Mattel. Виробник іграшок почав приймати замовлення на створену вами самостійно модель Mega X Cybertruck за 250 доларів США (тобто пластикову іграшку, відмінну від Lego). Цей «набір для колекціонування» складається з 3 283 деталей і коштує 250 доларів США.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!