Глава Tesla Ілон Маск знайшов спосіб наростити виробництво

0
52

Виконавчий директор Tesla Ілон Маск попросив співробітників «перейти на супер-хардкор», щоб компенсувати виробничі проблеми на початку третього кварталу і «забезпечити гідні поставки в третьому кварталі», відповідно до внутрішнього електронного листа, опублікованого Reuters.

«Хвиля поставок в кінці кварталу цього разу незвично висока, оскільки ми (як і вся галузь) постраждали від надзвичайно серйозної нестачі запчастин на початку цього кварталу», – сказав він в електронному листі, відправленому в середу. Він сказав, що Tesla побудувала «багато автомобілів з відсутніми деталями, які потрібно було додати пізніше».

Tesla повідомила про рекордні квартальні постачання автомобілів за період з квітня по червень, але Маск заявив в липні, що зростання його виробництва до кінця цього року буде визначатися глобальної ситуацією з нестачею мікросхем, яка «залишається досить серйозною».

Маск традиційно розсилає співробітникам електронні листи майже в кінці кожного кварталу, закликаючи їх збільшити обсяги виробництва, а іноді і натякаючи на поставлені цілі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!