Ford Mustang Mach-E для поліції Великобританії показали на виставки

0
62

На автовиставці Emergency Services Show в Бірмінгемі презентували концепцію Ford Mustang Mach-E для поліції в якості екологічної альтернативи актуальному автопарку відомства.

Поліцейський концепт Ford Mustang Mach-E був представлений на виставці Emergency Services Show в Бірмінгемі після кількох запитів силових структур по всій країні про оцінку електричного позашляховика. Сім британських силових структур – столична поліція, Сассекс, Суррей, Південний Уельс, Діфед-Поуїс, Девон і Корнуолл, а також поліція Шотландії – або зазнали Mustang Mach-E, або запросили повний звіт про спеціально побудованому прототипі.

Вважається, що відомства шукають автомобілі, які більш екологічні, ніж автомобілі з двигуном внутрішнього згоряння, що становлять більшу частину їх поточного парку. За перетворенням концепції поліції Mach-E стежив партнер Ford Safeguard з Ессекса. Автомобіль заснований на версії позашляховика Standard Range AWD, але Ford планує запропонувати модель Extended Range з заднім або повним приводом.

У липні Mustang Mach-E зі збільшеним запасом ходу встановив світовий рекорд ефективності в порівнянні з електромобілем під час подорожі між Джоном О’Гроатсом і Лендс-Ендом. Офіційно електричний позашляховик може проїхати 610 км без підзарядки.

У комплектації GT концепт здатний розігнатися до 100 км / год за 3,7 секунди, а максимальна швидкість складає 179 км / г. Концепція була оснащена виготовленими на замовлення монтажними модулями і кронштейнами, а вся оптика має світлодіодну начинку, щоб знизити споживання енергії. Ліврея розроблена для забезпечення максимальної видимості як днем, так і вночі. Крім того на запасі ходу не відіб’ється наявність додаткових освітлювальних приладів.

«Асортимент автомобілів безкомпромісний, оскільки обладнання для проблискових маячків харчується від акумуляторної батареї на 12 В, а не від основного акумулятора», – сказав Террі Адамс, менеджер з прямих продажів Ford у Великобританії і Ірландії. «У майбутніх розробках ми будемо прагнути збільшити ємність цієї батареї, щоб можна було встановити додаткове обладнання».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!