Найдоступніший електромобіль Volkswagen затримується

Майбутній повністю електричний хетчбек Volkswagen ID.1 зіткнувся з труднощами.

0
88

Повністю електричний позашляховик Volkswagen ID.4 в даний час продається в США, і в найближчому майбутньому його виробництво почнеться на заводі автовиробника в місті Чаттануга, штат Теннессі (автомобіль все ще імпортується з Німеччини). Незабаром з’являться і інші електромобілі, але не всі вони будуть продаватися в Америці. Субкомпактний кросовер ID.2 2025 року – один з них. Раніше в цьому місяці ми дізналися деякі ключові деталі про нього, наприклад, назва його нової платформи – MEB Entry.

Електромобіль, призначений для використання в містах, має сенс. Це стосується і маленького електричного хетчбека розміром приблизно з VW Polo. Ви могли подумати, що для цієї мети ID.2 можна легко зменшити або опустити, але, виявляється, справа йде складніше. Як стало відомо, німецький автовиробник стурбований тим, що необхідна технологія не буде готова до 2025 року, щоб зробити ID.1 реальністю. Чи може це вплинути на статус ID.2, залишається неясним.

Ключову перешкоду, схоже, полягає в тому, щоб упакувати ID.1 так, щоб його ціна була такою ж, як у Polo з двигуном ICE. Нові технології в даний час просто не дозволяють цього. Ціноутворення на електромобілі, щоб вони були доступними, зараз є проблемою для всіх автовиробників. Будь-яка форма нової технології спочатку завжди дорожче.

Але якщо VW має намір переконати потенційних покупців Polo перейти на електромобіль, він не може просити їх про подальше розширення своїх бюджетів. Між двома транспортними засобами повинно бути створено рівне ігрове поле. Зрештою, Polo, швидше за все, буде повністю припинено, і його місце займе ID.1. Поки цього не сталося, залишається проблема збереження доступної вартості ID.1. В цілому електромобілі вже розглядаються багатьма як «елітарні», і вони не хочуть брати участь в них.

Очевидно, це має змінитися, оскільки автовиробники зліва і справа зобов’язуються повністю припинити продажі автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння. Ніхто ніколи не говорив, що перехід до майбутнього, заснованого тільки на електромобілях, буде легким.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!