Tesla розраховує продавати 20 млн автомобілей щорічно

0
41

Tesla оголосила, що планує продавати 20 мільйонів автомобілів. На такий об`єм вона має намір вийти до кінця десятиліття, повідомляє khaleejtimes.com з посиланням на слова голови компанії.

Ілон Маск запевняє, що автомобілі бренду виділяють значно менше токсичних елементів в атмосферу, ніж будь-які інші. Лише у минулому місяці це дозволило зменшити викиди CO2 на 5 млн тон. З його точки зору, населення планети зможе активно допомагати очищати природу від шкідливих викидів, якщо буде швидше відмовлятися від автомобілів з традиційними ДВЗ на користь електричного транспорту.

І досягти щорічних продажів у 20 млн екземплярів до 2030 року цілком під силу каліфорнійській компанії. Тільки за другий квартал цього року Tesla змогла реалізувати понад 200 тисяч автомобілів. Цікаво й те, що існуюче акумуляторне виробництво Tesla розширюватиметься. Якщо зараз річна потужність становить лише 3 ГВт*год, то до 2030-го цей показник досягне цифри у 1500 ГВт*год.

Ба більше, голова марки зазначив, що Tesla прагне до створення передових технологій, які лежатимуть в основі електромобільної індустрії майбутнього. Однак, крім цього компанія приділяє особливу увагу доступності своїх моделей. Цілком ймовірно, що Маск натякнув на проєкт електричного хетча, який на даний момент створюється силами китайського відділення Tesla. У ЗМІ цей перспективний автомобіль носить неофіційну назву Model 2.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!