У Мережі опублікували відео з покинутим кладовищем суперкарів

Управляти розкішним автомобілем - непросте завдання. Такі моделі зазвичай коштують кілька сотень тисяч євро і призначені для заможної клієнтури, яка не має проблем з грошима.

0
54

Ці спортивні автомобілі також часто вимагають дорогого обслуговування, яке коштує чималих грошей, що робить це відео ще більш важким для «перетравлення». Адже в разі, якщо ці машини будуть виставлені на продаж, чи можуть вони знову опинитися на ходу?

Не всі автомобілі, представлені в цьому новому відео, є суперкарами, оскільки ми бачимо «гламурні» фургони та інші транспортні засоби. Китайські власті конфіскували їх з різних причин, але, як видно на відео, жоден з них серйозно не пошкоджений.

Це говорить про те, що у них все ще може бути майбутнє, якщо хтось їх викупить. Проте, схоже, що деякі з них гниють в цих пустищах протягом багатьох років, тому їх відновлення потребує великих витрат.

Замість того, щоб перепродувати машини на аукціоні, як це часто буває, ці автомобілі зберігаються там до тих пір, поки правосуддя виконує свою роботу. Зрозуміло, що власники ніколи їх не повернуть, тим більше в такому стані.

На цьому кладовищі в Ханчжоу, Китай, стоъть Chevrolet Corvette попереднього покоління, Porsche Panamera Turbo, Audi R8, Aston Martin Vantage S Roadster і Bentley Continental Flying Spur. Але це лише мала частина з залишених здеь машин.

Це відео наочно демонструють, як борються влади різних держав з корупцією і злочинністю – майно реально конфіскується, зберігається, а не розкрадається, або ж і зовсім знищується як незаконно нажите.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!