Електромобілі стануть прибутковими протягом найближчих 2-3 років – експерти

0
79

Електричний транспорт може зрівнятись у плані рентабельності з бензиновим автомобілями вже в найближчі 2 або 3 роки. У цьому впевнений генеральний директор німецької компанії Audi Маркус Дюсман, передає Electrek.

Наразі ж електромобілі не є прибутковими, оскільки виробники ще не встигли “відбити” гроші, вкладені у розроблення, початок та розширення виробництва таких авто. Щоб виробники змогли заробляти на “електричках”, потрібно ще збільшувати виробництво, вважає СЕО Ауді.

Наразі найбільший валовий прибуток серед виробників “зелених” автомобілів отримує Tesla. І, знову ж таки, Ілон Маск витрачає великі суми на розширення компанії, тому навіть у такого гіганта чистий прибуток доволі скромний.

Відзначимо, що цього року Audi розраховує реалізувати близько 2 млн автомобілів, а до 2030 продати вже 3 млн авто. Неважко здогадатися, що більшу частину з цього повинні скласти електромобілі. Цілком ймовірно, що саме з цієї причини Дюсман вірить  у рентабельність нового виду транспорту найближчим часом. Не виключено, що Audi піде шляхом інших виробників і зменшить собівартість таких автомобілів не тільки за рахунок розширення виробництва, але й впроваджуючи нові, досконаліші батареї.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.