Стали відомі результати премії «Автомобіль року 2021»

Вчора пройшла онлайн-трансляція заходу «Автомобіль року 2021».

0
320

У ці дні в Нью-Йорку повинен був проходити один з найбільших міжнародних автосалонів, однак через пандемію даний захід перенесли на початок літа, а після на кінець серпня 2021-го. В рамках автосалону завжди оголошували результати голосування премії «Автомобіль року». На цей раз премію транслювали в режимі онлайн.

Так, стало відомо, «Що найкращим дизайном 2021 року» визнали зовнішній вигляд Land Rover Defender . Крім цієї моделі на премію було номіновано Mazda MX-30 і Honda E . У номінації «Кращий міський автомобіль 2021» став переможцем електричний Honda E . Також до фіналу голосування потрапили Honda Jazz і Toyota Yaris .

У номінації «Найбільш продуктивний авто 2021 року» боротьба розгорнулася між Audi RS Q8 , Porsche 911 Turbo і Toyota GR Yaris . У підсумку переможцем став Porsche 911 Turbo . «Кращим розкішним автомобілем 2021 року» став новий Mercedes-Benz S-Class . За звання боролися Land Rover Defender і Polestar 2 .

Нарешті, «Автомобілем року 2021» став електричний Volkswagen ID.4 . Цікаво, що в якості конкурента йому була обрана Honda E .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!