Влада американського штату прийняли закон, що обмежує використання автомобілів з ДВЗ

1
169

Документ встановлює суворі терміни введення обмежень на продаж машин з традиційним ДВЗ – на 5 років раніше, ніж в Каліфорнії, яка вважається першопрохідцем у розвитку екологічно чистого транспорту. Так, влада останнього планували заборонити електрокари в 2035 році.

Нова постанова була прийнята в якості поправки до закону E2SHB 1287, який зобов’язує перейти на використання електромобілів. Тепер документ має підписати губернатор штату Джей Інслі. Відповідно до законів США, електромобілі є транспортні засоби, які використовують енергію, що зберігається в АКБ або отримується з водню, і пропонуються без ДВС навіть в якості доповнення.

Раніше ми з’ясували, що європейські та американські покупці з ентузіазмом ставляться до ідеї покупки автомобіля на батарейках, але як і раніше стурбовані ціною на технологію, що підкреслює необхідність державних субсидій для досягнення цілей в області продажів електромобілів і захисту навколишнього середовища.

Дослідження показало, що у Великобританії, Франції та Італії більше половини споживачів заявили, що розглядають електрокар в якості наступної покупки, а в Німеччині і США так заявили майже половина респондентів. Це помітне зростання в порівнянні з минулим роком, особливо у Великобританії і США, де бажання придбати екологічно чистий транспортний засіб збільшилася на 81% і 61% відповідно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.