Продажі нових автомобілів в Україні зросли на 45%

0
183

Березень 2021 року український ринок нових легкових автомобілів закінчив з результатом трохи більше 9 тис. Реалізованих і зареєстрованих авто, повідомляє Укравтопром, повідомляє Auto24 .

Таким чином, відносно минулого року березневі реєстрації нових машин збільшилися на 45 відсотків. Нагадаємо, що частина березня минулого року пройшла в режимі жорстких карантинних обмежень на загальнонаціональному рівні.

Щодо попереднього місяця попит на нові автомобілі в Україні збільшився майже на 43 відсотки. Також березень став найбільш урожайним місяцем першого кварталу поточного року.

Провідну позицію на ринку, як і в минулому році, зберегла за собою Renault. У березні нові автомобілі цієї французької марки отримали 1 256 українських реєстраційних номерів. У порівнянні з минулим роком березневі реєстрації нових Рено збільшилися на три відсотки.

На другому місці Toyota посилання – 1 171 авто цієї марки поповнили український автопарк. Свій березневий результат Тойота поліпшила на 77 відсотків.

Третій рядок рейтингу зайняла KIA, за автомобілі якої своїми гаманцями проголосували 646 покупців, що на 12% більше, ніж в минулому році.

Четверта позиція у Skoda – 627 авто, що в 2,3 рази більше в порівнянні з березнем 2020 року.

Завершує п’ятірку лідерів місяці з більш ніж 4-кратним зростанням продажів – Volkswagen, в заліку якого 525 машин.

Бестселером на українському ринку нових легкових автомобілів за підсумками березня став автомобіль Toyota RAV4, який вибрали 644 покупця. Всього в першому кварталі 2021 року в Україні свою першу реєстрацію пройшли 21,1 тис. Нових легкових авто, що на 4% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!