ТОП-10 моделей авто, які українці купували у лютому

0
943

У 2020 році щомісяця українці купували в середньому 7,2 тис. нових легкових авто. На початку цього року обсяги продажів у цьому сегменті трохи зменшились.

Про це свідчать дані порталу auto.ria.

Серед виробників цього разу першість за Renault (950 нових легковиків), якому вдалося змістити на друге місце Toyota (843 нових л/а). Інших вартих уваги змін у заліку брендів поки не відбулося. Цікавіші справи у переліку окремих моделей, які увійшли до топ-10 нових авто лютого в Україні. У трійці лідерів місцями помінялися Renault Duster та KIA Sportage, а першість зберіг ще один кросовер, Toyota RAV4.

Найбільше покращив свою позицію на українському ринку нових авто Lexus RX (+18 рядків), чий успіх майже вдалося повторити ще одному SUV, Volkswagen Touareg – він піднявся на 15 сходинок. Добрячий стрибок зробив і Skoda Karoq, який додав 11 пунктів. Крім цих моделей помітно зріс інтерес до Ford Kuga, який «у плюсі» на 6 рядків у таблиці, й на стільки ж вдалось просунутися вгору Toyota Corolla.

У преміум-сегменті цього разу звична картина: по одному Bentley та Maserati, 3 Aston Martin, 2 Mercedes-Benz Maybach і жодного Rolls-Royce.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!