Бюджетний конкурент KIA Sportage з Китаю виходить на ринок

Йдеться про кросовер FAW Bestune T55, який вже добрався до дилерів бренду в Піднебесній.

0
660

Китайська компанія FAW розширює свій модельний ряд. За інформацією видання «Нові автомобілі», новий крос Bestune T55 вже з’явився у дилерів. А вільні продажі новинки стартують 16 березня нинішнього року. Відзначимо, що за своїми габаритами автомобіль можна порівняти з корейським кросовером KIA Sportage.

Розміри FAW Bestune T55 становлять 4437х1850х1625 мм при колісній базі в 2 650 мм. Однак ціна «китайця» виявиться куди більш привабливою – придбати базову комплектацію можна буде за 69 900 юанів, що становить 300 тис гривень. З екстер’єру в першу чергу виділяється лицьова частина – масивна решітка радіатора і ексклюзивний дизайн передніх фар. Моторна гамма автомобіля складається з двох силових агрегатів – обидва турбовані.

Перший при 1,2-літровому об’ємі може видавати 143 к.с., а другий при робочому обсязі в 1,5-літра має потужність 169 к.с. У тандемі з двигунами працює 6МКПП або 7-ступінчаста роботизована трансмісія в залежності від обраної комплектації.  Привід у всіх версіях виключно на передні колеса.

Оснащення кросовера вийшло багатим для бюджетного авто – виділимо цифрову приладову панель, сучасну мультимедіа з великим екраном, адаптивний круїз-контроль, ефектний панорамний дах і систему запобігання зіткнень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!