Автобренд Porsche офіційно представив новий 911 GT3

Німецька компанія Porsche у вівторок, 16 лютого, продемонструвала новий 911 GT3.

0
273

Нова модель оснащується 4,0-літровим атмосферним двигуном потужністю 502 к.с. і 469 Нм крутного моменту. Стандартно разом з мотором функціонує 7-діапазонний PDK, в той же час опціонально пропонується 6-швидкісна механічна трансмісія. 

Говорячи про динамічні показники, то новинка може прискорюватися до 96 км / год за 3,2 секунди і розганятися до 317 км / г. Як розповіли в німецькій компанії, в 911 GT3 використовується подвійна поперечна підвіска спереду. Лицьову частину моделі прикрашають повітрозабірники, спойлер і дифузор. Що ж стосується корми, то тут варто відзначити наявність регульованого антикрила, вихлопної системи з парою круглих патрубків. 

У Porsche відзначають, що для зниження ваги фахівці компанії виготовили капот, антикрило і спойлер із пластику, армованого вуглецевим волокном. Крім того, автомобіль комплектується 20-дюймовими колісними дисками спереду і 21-дюймовими ззаду. 

Щодо салону нової моделі, то тут є важіль PDK такий же, як у МКПП, регульовані спортивні крісла (опціонально доступні сидіння з вуглеволокна) і багато іншого. Варто сказати, що продажі новинки повинні стартувати восени нинішнього року, при цьому її вартість поки не розкривається.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!