До 2031 року половина нових машин в світі будуть китайськими

0
184

Все в світі вдосконалюється і розвивається. Зараз вже нікого не дивують швидкісні надувні човни за технологією плавання, які раніше привели б людей, які бачили лише звичайні човни, в повний захват. Не припиняється і зростання світової автомобільної індустрії.

За аналітичними прогнозами експертів протягом семи років в світі стануть випускати мінімум на 25% більше автомобілів в рік. Відповідно, у всьому світі буде щорічно випускатися більше ста мільйонів машин. Причому швидше за все, більшість автомобілів буде вироблено в Китаї.

Співробітники всесвітньо відомої аналітичної компанії ретельно проаналізували ситуацію на світовому автомобільному ринку і зробили такі висновки. У 2031 році світові автовиробники будуть випускати близько 105 мільйонів автомобілів. А так як Китай лідирує за темпами зростання автомобільного ринку, то можна сміливо припустити, що як мінімум половина автомобілів буде проводитися саме в Китаї.

Але це не означає, що в інших країнах не буде абсолютно ніякого приросту, він буде, але не такий значний. Наприклад, певний приріст очікується в країнах Західної Європи. Протягом найближчих кількох років на європейському ринку очікується щорічний 4% приріст. Також аналітики припускають, що Японія і Південна Корея ухвалять рішення про те, що збирати машини за кордоном набагато вигідніше, тому їх обсяги виробництва істотно скоротяться.

Незважаючи на те, що приріст очікується в західноєвропейському ринку, обсяг виробництва там все ж скоротиться. На даний момент там збирають приблизно 70% машин, випущених на території Старого Світу, але незабаром цей показник знизиться на 20%. При цьому більшу частину автомобілів будуть виробляти Італія і Іспанія.

В якій країні в 2031 року будуть випускати надувні човни ротан поки невідомо. Зате тепер зрозуміло, що більшість автомобілів до цього часу будуть китайськими.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!