Новий Volkswagen Golf R може отримати більш потужну версію

0
311

Volkswagen Golf R з його 320 кінськими силами дійсно не відчуває нестачі в потужності, але схоже, що скоро з’явиться ще більш продуктивна версія, в якій 2.0 TSI буде видавати майже 334 кінські сили. VolksWizard поділилися інформацією про двигун на YouTube за пару днів до прем’єри Golf R 2021 року в листопаді минулого року.

Спортивна топ-версія Golf R вже проходить випробування в різних місцях, в тому числі у Великобританії, де місцевий шанувальник Volkswagen роздобув керівництво по експлуатації Golf під час тестів Golf GTI і знайшов щось особливе в списку моторів. Під добре відомим 320-сильним 2.0 TSI для Golf R було ще одне джерело живлення з перетвореної потужністю майже 334 к.с., що на 14 к.с. більше, як у модифікованої версії 2,0-літровим турбованим чотирициліндрового двигуна (під кодовою назвою DNFF). Максимальний крутний момент в 420 Нм такий же, як у Golf R.

Цілком ймовірно, в Північній Америці Volkswagen Golf R буде пропонуватися з двома варіантами силових установок, з 6-ступінчастою механічною коробкою передач і 7-ступінчастою трансмісією DSG. Однак на іншій стороні Атлантики, якщо поточний Golf R є еталоном, він, ймовірно, отримає тільки коробку з подвійним зчепленням.

Про тип цього блоку, як видно з фотознімку, нічого не говориться, але, за логікою речей, це надшвидка версія Golf R. Довгий час ходили чутки про Golf R Plus, який, за деякими даними, буде доступний навіть з 400 к.с. Звичайний Golf R щойно прибув, тому, ймовірно, пройде деякий час, перш ніж надшвидка похідна отримає «зелене світло» у Вольфсбурзі. Не виключено, що новинка буде випущена обмеженим тиражем як спеціальне видання.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!