Токійський автосалон 2021 року скасовано через коронавірус

0
67

Автосалон в Токіо 2021 року стане наступною великою автомобільною подією, яка буде скасована як прямий наслідок пандемії COVID-19. Рішення, прийняте організаторами шоу, не є великим сюрпризом, враховуючи, що пандемія не вказує ніяких ознак уповільнення в Японії.

Власне кажучи, стає тільки гірше. За 9 місяців в Японії було зафіксовано понад 100 000 захворювань, але за останні пару місяців це число подвоїлося. Особливу тривогу викликає ситуація в столиці: в Токіо найбільше число загиблих по префектурах – 568, в той час як число зареєстрованих випадків COVID-19 зростає.

Нам зрозуміло, що люди, які вже придбали квитки на TAS 2021 року, отримають повернення. Радує те, що захід технічно все-таки відбудеться, так як організатори планують віртуальне шоу з відкриттям цифрових дверей 15 січня. Це означає, що ми всі побачимо «типово химерні» автомобілі JDM, які автовиробники привезуть на щорічний захід, тому не все втрачено.

Цей рік був особливо насиченим, враховуючи, що крім доопрацьованих автомобілів ми також побачили кілька світових прем’єр. До них відносяться оновлений Honda Civic Type R, Toyota GR Yaris (і його двоюрідний брат з варіатором) і Subaru Levorg STI Sport, які можуть дати ключ до розуміння, яким буде наступний WRX / WRX STI. Honda також представила S2000 з аксесуарами, а Skyline на базі Infiniti Q50 отримав нові характеристики.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!