Hyundai опублікувала подробиці про гібридний Tucson

0
175

Hyundai представила світу Tucson четвертого покоління у вересні, одночасно проливши світло на деякі варіанти силових установок, які зроблять новий позашляховик доступним. Новий Hyundai Tucson буде мати версію з м’яким гібридним двигуном, звичайним гібридом і підключається гібридом. Технічні характеристики останнього були не відомі. До теперішнього часу.

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid має під капотом 1,6 T-GDI, чотирициліндровий бензиновий турбомотор, який працює разом з електродвигуном потужністю 90 к.с. Системна потужність підключається гібрида Tucson складає 265 л.с. і 350 Нм. Ці сили розподіляються на всі чотири колеса через 6-ступінчасту автоматичну коробку передач.

Електромотор живиться від акумуляторної батареї ємністю 13,8 кВт-год, розташованої під днищем багажного відділення. Таким чином, Tucson Plug-in Hybrid повинен мати можливість проїхати більше 50 кілометрів на електриці, але поки електричний пробіг є приблизними.

Tucson з тим, що підключається модулем оснащений бортовим зарядним пристроєм на 7,2 кВт. Звичайно, акумулятор займає небагато місця в багажному відділенні. Якщо м’який гібрид Tucson має багажник на 577-1756 літрів, а Tucson Hybrid – на 616-1795 літрів, то підключається гібрид Tucson пропонує обсяг 558-1737 літрів. Tucson Plug-in Hybrid може бути додатково оснащений адаптивним шасі, яке отримало назву Hyundai Electronically Controlled Suspension (ECS).

Базова версія Hyundai Tucson, яка буде доступна в Європі, в якості силової установки буде використовувати гібридний двигун 1.6 T-GDI потужністю 150 к.с. Цей бензиновий агрегат і раніше буде завжди пов’язаний з механічною коробкою передач Hyundai iMT, яка відключається від двигуна, якщо відпустити акселератор.

На сходинку вище в лінійці буде розташовуватися гібрид Tucson потужністю 230 к.с. Цей варіант, який в основному є передньопривідним, але також доступний з повним приводом, має електродвигун потужністю 60 к.с. і акумуляторну батарею 1,49 кВт-год. Як і в Tucson Plug-in Hybrid, трансмісія тут 6-ступінчаста автоматична. Ціни на Hyundai Tucson будуть оголошені пізніше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!