Ілон Маск може купити будь-якого виробника стандартних авто

Керівник корпорації Tesla Ілон Маск повідомив про готовність придбання будь-якої компанії, яка займається випуском стандартних машин з ДВС.

0
502

Про це американський бізнесмен недавно розповів в бесіді з німецьким підприємцем Матіасом Дёпфнером, підкресливши, що це не повинно бути «ворожим поглинанням».

«Мені здається, що якби була дружня розмова з приводу об’єднання з Tesla, то ми, зрозуміло, могли б поспілкуватися на цю тему. Однак ми абсолютно не хочемо, щоб сталося вороже поглинання », – зазначив Маск.

 У будь-якому випадку, в даний час американська корпорація може дозволити собі покупку будь-якого автоконцерну, і навіть такого великого, як BMW, VW або Ford – якщо, звичайно, дані компанії погодяться на це. Тим більше, гіпотетично Tesla могла б інвестувати в які відчувають фінансові труднощі Ford або GM, яким в подальшому також доведеться переглянути власний модельний ряд в сторону електромобілів. Нагадаємо, що Tesla є компанією, яка випускає автомобілі на електротязі. Корпорація, яка була заснована в липні 2003 року, названа на честь знаменитого електромеханіка та фізика Ніколи Тесли.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!