Renault Logan перетвориться в 7-місний бюджетний кросовер

0
1822

Мінівена Dacia Lodgy наступного покоління немає в планах румунської марки, так само як і у материнської Renault. У 2021 році його замінить новий 7-місний кросовер, поки відомий під заводським індексом RJI.

Новий кросовер Рено (під цим брендом новинку варто чекати, наприклад, в Україні) стане першою гібридною моделлю Dacia. Раніше мул автомобіля в кузові Renault Scenic був помічений в Іспанії. Автомобіль завдовжки близько 4,5 метрів простроено на платформі CMF-B, використовуваної в нових Renault Logan і Sandero.

Моторна лінійка нового кросовера буде бензиновою. До неї увійдуть 1,0 TCe (100 і 120 к.с.) і 1,3 TCe (140 і 160 к.с.). Останній, імовірно, буде працювати за схемою «м’який гібрид». Також бюджетний кросовер Renault отримає гібридну силову установку Clio – 1,6 E-Tech потужністю 140 к.с. Не виключено, що для більш дешевого румунського кросовера систему спростять.

Також очікується, що новинка отримає цілий ряд систем активної безпеки, в тому числі автоматичне екстрене гальмування, систему допомоги при старті, функцію виявлення сліпих зон, електричний гальмо стоянки та інше.

Серійне виробництво першого гібрида Dacia стартує в жовтні 2021 року на заводі в Пітешті. На ринку кросовер з’явиться в кінці 2021-го або початку 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.