Новини

Renault закриває завод в Європі

Share

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, французька компанія Renault прийняла рішення про припинення виробництва автомобілів на одному з підприємств в Європі, незважаючи на опір влади країни.

Мова йде про підприємство в місті Флен-сюр-Сен у 40 кілометрах від Парижа, яке функціонує вже майже впродовж 70 років. На даний час час на його потужностях виробляють електрокар Zoe і Nissan Micra.

До 2024 року підприємство збираються перепрофілювати під майданчик з переробки та модернізації автомобілів і акумуляторів. Виробництво електрокарів і автомобілів поступово перенесуть на завод в Дуе.

Звісно, профспілки проти такого рішення. На їхню думку, Renault цілком може поєднувати виробництво у Флен-сюр-Сен з іншими видами діяльності.

У травні 2020 року президент Франції Еммануель Макрон представив заходи з відродження згасаючого французького автопрому. Він пообіцяв автовиробникам в обмін на збереження підприємств на території Франції надати їм фінансову підтримку з боку держави в розмірі 5 мільярдів євро на час пандемії коронавірусу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Renault

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024