Компанія Tesla підвищила ціни на електромобілі

В Європі корпорація Tesla переглянула цінники на топовий седан Model S. Причина подорожчання не називається.

0
443

Як інформує в четвер, 26 листопада, агентство Reuters, в таких країнах, як Німеччина, Франція і Великобританія Tesla Model S подорожчала на 5000 євро: Седан пропонується за ціною від 81,9 тис. євро. У свою чергу, іспанські дилери американської компанії підвищили ціну на 2000 євро.

Для порівняння, в жовтні американський бренд зменшив вартість Model S в США, і зараз вартість седана починається від 67 920 доларів. Агентство Electrek недавно поділилося відомостями про те, що Tesla оновила конфігуратор інших моделей, доступних на європейському ринку. Так, Model 3 стала дорожче на 500 – 1000 євро. В залежності від комплектації, а Model X – на 5000 євро.

Нові прайси поширюються на електромобілі, які будуть проводитися з весни наступного року, з цієї причини цілком можливо, що вони обзаведуться допрацьованим мотором і переглянутими інтер’єром.

До того ж деякий час тому стало відомо, що електричний вантажний автомобіль Tesla Semi стане рекордсменом за запасом ходу. Слід підкреслити, що таке відстань зможе подолати вантажівка в максимальній комплектації.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!