Hyundai назвала комплектації нового 7-місного Santa Fe

0
432

Південнокорейський автовиробник розсекретив комплектації семимісного Hyundai Santa Fe нового покоління.

Видання CarAdvive повідомляє, що на даний момент розкриті комплектації семимісного Santa Fe лише для ринку Австралії. Новинка повинна з’явитися там до кінця поточного року.

Відомості про вартість семимісного кросовера австралійський офіс Hyundai розкриє дещо пізніше. На даний момент відомо, що в базовому виконанні новий Santa Fe буде оснащений 17-дюймовими легкосплавними дисками, електронним гальмом стоянки, дзеркалами заднього виду з електроприводом і обігрівом. У салоні з’явиться мультимедійний комплекс з 8-дюймовим дисплеєм і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, а передні крісла отримають електрорегулювання поперекових підпорів.

Більш оснащена модель зможе похвалитися 18-дюймовими дисками, шкіряним оздобленням салону, а також кнопкою запуску двигуна. Крім того, будуть доступні передні парктроніки і двозонний клімат-контроль.

Майже у топовому виконанні стануть доступні додаткові електрорегулювання водійського крісла, електропривод багажника, а на центральній консолі з’явиться 10,25-дюйомові дисплей мультимедійного комплексу, який буде працювати спільно з преміальної акустикою Bose.

Топова модифікація буде поставлятися з камерами кругового огляду, цифровою панеллю приладів, а також більш комфортними передніми кріслами, які додатково обладнають підігрівом, вентиляцією і пам’яттю регулювань.

Змін за частиною двигунів в новому поколінні не передбачається. В Австралії новинку будуть пропонувати з 3,5-літровими атмосферним V6 потужністю 272 к.с. або з турбодизелем на 2,2 літра потужністю 201 к.с. Бензиновий двигун буде поєднуватися з класичної АКПП на вісім передач, а дизельний агрегат буде працювати спільно з новим 8-ступінчастим «роботом» з двома зчепленнями. Кросовер буде поставлятися лише з повним приводом.

Дебют нового покоління Hyundai Santa Fe відбувся в червні поточного року. Кросовер переїхав на нову платформу і отримав повністю новий дизайн. Передню частину автомобіля прикрашає масивна решітка радіатора зі стереоскопічним малюнком, яка перегукується з Т-образними ДГЗ і «двоповерховою» головною оптикою.

Очікується, що нове покоління Hyundai Santa Fe з’явиться на українському ринку на початку 2021 року. Дані про комплектації і вартості кросовера з’являться трохи пізніше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!