Tesla незабаром представить оновлену версію Cybertruck 

0
97

Компанія Tesla представить доведений до серійного зразка пікап Cybertruck приблизно через місяць. Про це Ілон Маск написав минулого тижня у своєму Twitter, відповідаючи на питання користувача з ніком Whole Mars Catalog (юзер поцікавився у голови Тесли, чи покаже виробник зображення пікапа Cybertruck після внесення змін).

За словами Маска, Tesla Cybertruck “отримає безліч незначних змін, які зроблять автомобіль ще кращим”. Наприклад, відомо, що пікап зменшиться у розмірах: на 25 мм в ширину і на 152 мм в довжину. Габарити вирішили урізати, щоб у клієнтів, перш за все, з країн Азії та Європи, не було проблем з паркуванням.

Ба більше, у Tesla Cybertruck може з’явитися кілька цікавих модифікацій. Одна з них – із перегородкою між вантажним відсіком і кабіною, яку можна буде знімати, завдяки чому з’явиться можливість перевозити довгі предмети.

Світова прем’єра Tesla Cybertruck відбулася в листопаді 2019 року. Виробництво пікапа почнеться наприкінці 2021 року. Його організовують на новому заводі компанії, який будується у Техасі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!