Зеленський дав важливу обіцянку з приводу цін на бензин

1
2042

Як відомо, незважаючи на падіння цін на нафту, автозаправні станції в Україні на час карантину ще більше підняли ціни на паливо для машин. Це викликало величезний резонанс в суспільстві. У ситуацію довелося втрутитися українській владі. Дана інформація була оприлюднена на сайті strana.ua.

У найближчі дні ціни на бензин і автогаз на українських автозаправних станціях почнуть знижуватися. Таке рішення було прийнято в результаті переговорів уряду з власниками та керівниками АЗС. Переговори відбулися за ініціативою президента України Володимира Зеленського. Про це повідомили в прес-службі Офісу президента.

Про зменшення цін говорили в суботу на традиційному селекторній нараді по боротьбі з розповсюдженням коронавірусу під головуванням глави держави.

– На прохання президента Кабінет міністрів також провів переговори з власниками та керівниками заправних станцій з приводу необґрунтованого збільшення вартості палива, і вже в найближчі дні ціни будуть падати, – сказано в повідомленні.

Варто нагадати, що світова ціна на нафту знижується після того, як Саудівська Аравія почала «нафтову війну» з Російською Федерацією. Однак після переговорів ситуація може змінитися.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!