Представлений останній тизер на нову Skoda Octavia RS IV (відео)

0
453
Прес-служба чеського автовиробника опублікувала відеоролик, який частково показує плагін-гібридну версію нового покоління Skoda Octavia RS IV. Офіційна презентація новинки відбудеться в рамках автосалону в Женеві, який почне свою роботу через пару днів.

Тільки вчора, зарубіжні видання зняли на камеру прототип високопродуктивної Octavia RS, який практично не отримав камуфляжу. Ну а буквально пару хвилин тому, прес-служба компанії Skoda опублікувала фінальний відео-тизер, який присвячений довгоочікуваній новинці.

Доступна як в кузові ліфтбек, так і універсал, версія Rally Sport (RS) найбільш продаваного автомобіля чеського бренду представлена ​​у версії «iV» – суфікс, що позначає її електрифікований двигун. 

Силова установка Skoda Octavia RS iV буде поєднувати 1,4-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом і електродвигуном. Плагін-гібридний мотор забезпечить в цілому 242 кінських сили потужності і 400 Нм моменту. Octavia RS iV зможе проїхати в електричному режимі 55 кілометрів. В якості трансмісії буде запропонована роботизована DSG.

RS iV буде не єдиною версією, оновленої Octavia, представленої на автосалоні в Женеві, оскільки Skoda також покаже ще кілька гібридних версій моделі, зокрема зв’язку 1.4 TSI і електродвигуна, потужність якої складе максимум 201 к.с. і 350 Нм. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!