Volkswagen готує новий кросовер сімейства ID

0
450
Volkswagen готує новий кросовер сімейства ID

Німецький автовиробник планує поповнити свою лінійку повністю електричних моделей конкурентом майбутніх BMW iX3 і Mercedes-Benz EQB.

Як повідомляє автомобільне видання 32cars.ru , компанія Volkswagen має намір випустити новий електричний кросовер до 2023 року. Новинка, робоча назва якого Ruggdzz, що перекладається як «бурхливий», є частиною проекту Icon, який передбачає створення пам’ятних електрокарів, аналогів легендарного Beetle.

Журналісти відзначають, що новинка отримає довжину близько 4,6 метрів і систему повного приводу. Причому загальні габарити автомобіля будуть порівнянні з моделлю ID.4. Однак автомобіль поки перебуває на рані стадії розробки і чекати його раніше 2023 роки не варто.

Volkswagen готує новий кросовер сімейства ID

Примітно, що новий електрокар буде кардинально відрізнятися від квадратного дизайну ID.4. Його відмітними особливостями стануть велика фальшрадіаторна решітка, прямокутні фари, майже горизонтальний капот, вертикальне лобове скло і майже плоский дах. Очікується, що позашляховик отримає як 5-, так і 7-місцеву компоновку кузова, яке буде особливо затребувана на ринках Китаю і Північної Америки.

В основу Volkswagen Ruggdzz, як не важко здогадатися, лягла фірмовий платформа Volkswagen MEB (Modularen Elektrik Baukasten), створена виключно для екологічно чистих транспортних засобів. Технічні подробиці поки не розкриваються, але не виключено, що електрокар отримає два електродвигуни, щоб надати йому можливість повного приводу, в тому числі можливість передачі потужності на окремі колеса для збільшення зчеплення з дорогою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!