Ford розповів про свої майбутні спортивні моделі

0
243
Форд планує зосередитися на наданні захоплюючих вражень при управлінні його майбутніми спортивними транспортними засобами. Бренд не буде підлаштовуватися під посилюючі норми викидів.
Більш строгі нормативи по кількості шкідливих викидів, які зараз починають діяти в більшості регіонів планети, змушують керівництво Ford по-новому поглянути на те, як компанія буде створювати свої майбутні спортивні автомобілі. Найголовнішим аспектом всіх майбутніх моделей компанії залишиться надання водієві захоплюючого досвіду він управління даним конкретним ТЗ, а не акцентування його уваги на числах, таких як прискорення до першої «сотні».

 «Це не означає, що ми як і раніше не змусимо наші автомобілі рухатися з великою і дуже великою швидкістю», – сказав Дейв Перик, директор з управління такими спортивними проектами автовиробника, як GT і Mustang. 

«Наші транспортні засоби все ще повинні бути захоплюючими, щоб ними хотілося керувати знову і знову».

«Багато країн так швидко змінюють правила за рівнем викидів, і так часто, що виробники потужних автомобілів іноді і не встигають своєчасно підлаштується під них», – додав він. 
Бренд не має наміру створювати специфічні для кожного конкретного ринку моделі, які будуть підходити за діючими нормами за рівнем викидів.

  «Те, що ми ніколи не зробимо, це не підемо на компроміс», – сказав пан Перик. «Наші спортивні автомобілі залишаться вірними собі!».

Пан Перик також додав, що Tesla Model S і Model 3, є яскравими прикладами високопродуктивних електромобілів, які об’єднують повну відповідність екологічним нормам з досить великою продуктивністю. Навіть власний електричний кросовер Ford Mach-E в комплектації GT Performance пропонує 459 кінських сил (830 ньютон-метрів) і може досягати швидкості в 100 км / ч приблизно за 3,5 секунд. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!