Мода на велику радіаторну решітку дісталася до KIA Rio 2021 (фото)

0
1519
Габаритну радіаторну решітку сьогодні досить частина можна зустріти на нових моделях різних марок. Найчастіше такий дизайнерський хід вибирають преміум-бренди, такі як Audi і BMW. Такий же апгрейд для Rio 2021 планує і KIA.

Про це пише портал UaMotors із посиланнями на власні джерела.

Компактний хетчбек KIA Rio 2021 знову попався в об’єктив фотошпигунів. Новинку надійно приховував від сторонніх очей практично тотальний камуфляж. Однак це не завадило експертам закордонного порталу Carscoops припустити, що розмір верхньої і нижньої решіток популярного корейського «бюджетника» стане помітно більше. Такий прогноз автоексперти зробили, пам’ятаючи про моду на гігантські радіаторні решітки. Наприклад, той же BMW з його величезними «ніздрями».

Щоб переконатися у вірності цього припущення, шанувальникам марки доведеться почекати. Розсекретити оновлений Rio корейці можуть в кінці 2020 го – початку 2021-го.
Крім збільшеної решітки, KIA Rio 2021 отримує модернізовану головну оптику, перероблені задні ліхтарі, нові бампери, колеса, а також переглянуту палітру доступних відтінків. «Посвіжіла» модель може протриматися на ринку ще кілька років, де їй доведеться змагатися з Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Peugeot 208 і Opel / Vauxhall Corsa. У салоні Rio з’являться нові матеріали обробки і передова мультимедіа. Зміни торкнуться і моторної гами – без них новинці буде складно відповідати новим нормам викидів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!