Land Rover випустить недорогий позашляховик і елітну версію Defender

Час читання: < 1 хв.
0

Модельний ряд Land Rover поповниться новими автомобілями. Бренд збирається випустити бюджетний позашляховик і елітну версію Defender.

Як передає Autocar з посиланням на власні інформаторів, позашляховик на даний момент носить кодову назву L860, але на ринок може продаватися як Land Rover 80. Автомобіль спорудять на шасі Omega-Arc індійської фірми Tata. Дана основа вважається поліпшеною модифікацією платформи D8, яка є на спорткарах компанії. Зовні машина нагадає Defender, але інтер’єр виявиться не настільки складним заради скороченню цінника. Під капотом інженери встановлять трициліндровий мотор на 1,5 літра і дволітрові «четвірки». Вартість такого автомобіля складе не менше 25 000 фунтів стерлінгів.

Збирається Land Rover сконструювати транспортний засіб, схожий з Defender. У разі успішної реалізації проекту на ринку з’явиться модель з електричною силовою установкою, ексклюзивної стилістикою у вигляді брутальної зовнішності. Варто врахувати і те, що вона збереже всі параметри позашляховика. Передбачається, що купити такого «монстра» вийде через чотири роки, коли він з’явиться на ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!