Спортивні моделі Volkswagen отримають новий логотип

0
462

Значок R-Line набуває нового вигляду і вперше буде представлений на Atlas Cross Sport R-Line 11 жовтня.

Місяць тому Volkswagen представив злегка переглянутий корпоративний логотип, а тепер оновлюються інші фірмові значки компанії. Самий захоплюючий з них-R-як спроба VW дати старт новому продуктивному бренду. Як зазначив VW, оновлений логотип «більш сучасний, чіткий і стильний», ніж той, який ми звикли бачити на Golf R або на більш старих моделях, таких як Scirocco R, Passat R36 або Touareg R50.

“Новий логотип компанії характеризується недоторканою шириною лінії і чітко горизонтальним розташуванням з динамічними вигинами. Крім того, виступаюча діагональна лінія служить різким контрастом, підкреслюючи тим самим загальну прогресивність бренду. Подовжена R створює більш широке і потужне враження і визначає прихильність Volkswagen продуктивності і ексклюзивності”, – так VW говорить про свій шикарний новий логотип R.

За непідтвердженою інформацією, каталог R можуть поповнити Arteon R і навіть Touareg R. Згідно з чутками, високопродуктивний фастбек буде використовувати нещодавно розроблений турбований двигун VR6 потужністю більше 400 кінських сил.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!