Власники “євроблях” висунули ультиматум владі

1
513

Депутати відмовилися почути водіїв, у них не лишилося вибору.

Кілька днів поспіль у Києві тривали масові акції протесту. Під Кабмін та КМДА приходили сотні активістів, більшу частину з них складали власники машин на іноземних номерах – зокрема, представники організації “АвтоЄвроСила”.

Втім, судячи з коментарів мітингувальників, влада так і не прислухалася до їх вимог стосовно розмитнення таких авто та ухвалення необхідних законів.

Зокрема, очільник організації Олег Ярошевич впевнений: ніхто до них навіть не намагався дослухатися, а чинний документ взагалі не влаштовує водіїв.

Ярошевич пообіцяв: Верховній Раді дають всього один часу, аби проголосувати, якщо ні – “євробляхи” з центру Києва не поїдуть.

 “Навіть, сховали з сайту Верховної Ради. Вони об*сралися, вони не думали, що ми будемо так сильно качати”, – сказав він.

При цьому Ярошевич попередив, що в тому випадку, якщо депутати приймуть те, що їх не влаштує, то владі в цілому буде непереливки.

“Тоді буде найцікавіше. Тоді буде великий Майдан, намети і все інше. В першу чергу згорить мій Range Rover буквально перед Верховною Радою”, – резюмував Олег Ярошевич.

Як відомо, в середу, 7 листопада, активісти організації “Авто-Євро-Сила” влаштували масштабний мітинг під стінами Верховної Ради України.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!