Нові Mitsubishi Pajero та Pajero Sport з’явилися на реалістичних зображеннях без камуфляжу

Час читання: 2 хв.
0
Нові Mitsubishi Pajero та Pajero Sport з'явилися на реалістичних зображеннях без камуфляжу

Останніми тижнями автомобільна преса активно обговорює чутки про нове покоління позашляховиків Mitsubishi Pajero та Pajero Sport. Pajero Sport вже проходить тестування у камуфляжі, тоді як Pajero, як очікується, почне випробування трохи пізніше. Дизайнери японського порталу «BestCar» продемонстрували, як можуть виглядати ці моделі у новому виконанні.

Згідно з інсайдерською інформацією, нові моделі Land Cruiser і Jeep Wrangler вже викликали великий інтерес, і потужні позашляховики знову стали популярними. Mitsubishi не хоче втрачати частку цього ринку і планує якомога швидше оновити свої легендарні моделі в цьому сегменті.

У свіжому випуску журналу «BestCar», який опублікував Daily-Motor.Ru, були представлені комп’ютерні візуалізації нового покоління Pajero і Pajero Sport. Відзначено, що ці моделі матимуть помітні зовнішні відмінності.

Реклама

Раніше повідомлялося, що новий Pajero буде переформатований з утилітарного позашляховика в розкішний автомобіль на кшталт Range Rover, основне призначення якого буде асфальт, а не бездоріжжя.

Червоний автомобіль на рендері має боковини, схожі на продукцію британського преміального бренду, а також елегантну передню частину з фарами складної форми, новим логотипом і простим бампером.

Сіра модель, ймовірно, представляє нове покоління Pajero Sport. Цей позашляховик буде оснащений хитромудрою графікою світлодіодних ДХВ, широкими радіаторними ґратами з сріблястими вставками, складним бампером і підвищеним кліренсом, що вказує на його можливості для подолання бездоріжжя.

Хоча технічні характеристики обох автомобілів поки що залишаються засекреченими, відомі орієнтовні терміни їх запуску. Відроджений Mitsubishi Pajero має з’явитися у 2027 році, тоді як Pajero Sport дебютує трохи раніше – вже наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!