Експерти назвали головні новинки автосалону в Парижі 2024

Час читання: 2 хв.
0

Паризький автосалон 2024 року відбудеться з 14 по 20 жовтня, перетворивши столицю Франції на центр світового автомобільного промислу. Ця подія, що відновлює свою дворічну традицію після перерви, викликаної пандемією COVID-19, чергується з автосалоном у Німеччині, який тепер проходить у Мюнхені замість Франкфурта. Хоча минулі роки були складними, паризька виставка залишається важливою платформою для автовиробників. Після скромного заходу в 2022 році, автосалон 2024 обіцяє продемонструвати безліч нових моделей від провідних брендів, таких як Renault, Dacia, Alpine, Citroen, Peugeot, а також від німецьких та міжнародних компаній.

Серед заявлених учасників виставки – Alfa Romeo, Alpine, Audi, BMW, BYD, Cadillac, Citroen, Dacia, Ford, Forthing, GAC, KIA, MINI, Peugeot, Renault, Seres, Skoda, Volkswagen та Xpeng. Alfa Romeo представить нову модель Junior, а також, можливо, оновлену 33 Stradale, чиї поставки стартують до кінця року. Alpine покаже концептуальний автомобіль Alpenglow Hy6 з водневим двигуном і спортивну версію електричного Renault 5, відому як A290. Audi продемонструє оновлені моделі, такі як A5, RS 3, A6 e-tron та Q5, які відображають стратегію бренду, що поєднує електричні та гібридні технології. BMW представить нову M5 Touring потужністю понад 700 к.с.

Реклама

Китайський бренд BYD привезе на виставку новинку Seal 06 GT, а Cadillac представить електричний кросовер Optiq з запасом ходу 500 км. Citroen може показати новий C5 Aircross, а Dacia готує до демонстрації довгоочікувану модель Bigster, компактний позашляховик. Ford повернеться з новою моделлю Capri – електричним SUV купе на платформі MEB від Volkswagen. Китайські компанії Forthing і GAC також представлять свої новинки, а Kia продемонструє рестайлінговий Sportage та високопродуктивну версію EV9 GT.

MINI, яка нещодавно оновила свою лінійку, можливо представить спортивну версію John Cooper Works, а Peugeot привезе нові моделі 3008 та 5008. Renault зосередиться на новій електричній версії популярної міської моделі – Renault 4. Китайська компанія Seres може продемонструвати новий SUV зі збільшеним запасом ходу, а Skoda представить електричний кросовер Elroq з запасом ходу понад 560 км. Volkswagen покаже новинки спортивної серії GTX і концепт моделі ID.2 SUV, а китайський бренд Xpeng, ймовірно, представить свої моделі для європейського ринку, включаючи літаючий пікап AeroHT.

Виставка буде відкрита для відвідувачів з 15 по 20 жовтня. У будні (з вівторка по четвер) з 9:30 до 20:00, у п’ятницю з 9:30 до 22:00, у суботу з 9:00 до 22:00, а в неділю з 9:00 до 18:30. Квитки можна придбати на офіційному сайті заходу: вартість становить 18 євро для дорослих у будні дні та 22 євро у вихідні, для дітей від 7 до 15 років – 10 євро, а для дітей до 6 років вхід безкоштовний.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!