Третє покоління Mazda CX-5 (2026) показано на реалістичному рендері

Час читання: < 1 хв.
0
Третє покоління Mazda CX-5 (2026) показано на реалістичному рендері

З моменту появи в лінійці Mazda кросовера CX-5 у 2012 році цей “паркетник” став справжнім бестселером компанії. Автомобіль продавався величезними тиражами та незмінно входив до списків найпопулярніших моделей у сегменті. Нині на підході вже третє покоління цього успішного кросовера.

Дизайнери іспанського видання Motor нещодавно пофантазували про його зовнішній вигляд і розкрили перші подробиці про технічне оснащення нового CX-5.

Європейські художники переконані, що нова версія цієї моделі категорії компактних SUV зазнає значних змін. Дизайнери з Хіросіми планують надати автомобілю більш спортивний екстер’єр із купеподібним силуетом, що натякає на трансформацію зі сімейного позашляховика в молодіжний.

Реклама

Mazda CX-5 2026 буде створено на основі концепт-кара Ariata, представленого раніше в Китаї. Автомобіль отримає нову головну оптику, більш виразні лінії бампера та кузова, інші колісні диски і так звані потаємні дверні ручки.

Технічні характеристики нового CX-5 поки що залишаються засекреченими. Відомо лише те, що автомобіль не матиме дизельної версії. Замість дизельних двигунів буде запропоновано бензинові ДВС у поєднанні з електрифікованими агрегатами, включаючи м’які гібриди, гібриди, що підключаються, та самозарядні e-SkyActiv.

Кілька варіантів двигунів будуть доступні з переднім або повним приводом. Прем’єра нової Mazda CX-5 запланована на першу половину 2026 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!