Tesla готує нове покоління одного зі своїх електрокарів

Час читання: < 1 хв.
0
Tesla готує нове покоління одного зі своїх електрокарів

Tesla відкрила нові шляхи для автомобільної індустрії, випустивши Model S як перший масовий електромобіль. Після 12 років на ринку настала пора для оновлення. Для такого виробника, як Tesla, тримати модель у лінійці так довго є несподіванкою.

З появою перших електромобілів Tesla конкуренція на ринку значно зросла, особливо з виходом моделей, таких як Lucid Air Sapphire, визнаного найшвидшим електричним седаном у світі. Навіть без офіційного анонсу нової Model S, є індікатори, що Tesla готується до оновлення. Наразі Tesla працює над електромобілем на новій платформі, відомої як Redwood, який буде кросовером і вийде на ринок наступного року.

Під час прес-конференції у січні Ілон Маск підтвердив, що перший автомобіль нового покоління почне виготовлятися в Техасі в середині 2025 року, що, ймовірно, стосується проекту Redwood. Ця нова платформа буде використовуватися не тільки для однієї моделі. Згідно з Reuters, принаймні ще дві моделі будуть засновані на архітектурі нового покоління, відомої як «NV9X».

Передбачається, що ця платформа розроблена як для компактних і практичних автомобілів, так і для більших та розкішніших моделей, включаючи Model S. Незважаючи на відносно невеликий попит на Model S , з продажем менше 69 000 одиниць, Tesla не хоче втрачати позиції на ринку, де колись домінувала. Нова версія Model S може стати значною подією на ринку. В історії Tesla поки що не було прецеденту випуску моделі другого покоління для заміни існуючої, за винятком Roadster.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!