Повнопривідна Tesla Model 3 несподівано подешевшала у США

Час читання: 2 хв.
0
Повнопривідна Tesla Model 3 несподівано подешевшала у США

Для всіх, хто шкодував, що моделі Tesla Model 3 Long Range AWD більше не мали права на податкову пільгу в розмірі $7 500 у США, з’явилися хороші новини. Згідно з сайтом Fueleconomy.gov, моделі 2024 знову можуть претендувати на цей податковий кредит, і це відображено на сайті Tesla при оформленні замовлення, хоча компанія ще не зробила офіційного оголошення. Це означає, що модель вартістю $47490 тепер можна придбати за $39990 вже на момент продажу.

Наприкінці минулого року, коли було представлено оновлену Model 3, у всіх моделях збільшили запас ходу. Зміни у складі батареї не анонсувалися, проте завдяки деяким «фокусам» пільга з податку повернулася.

Уряд США оновив вимоги 1 січня 2024 року, що також вплинуло на інші моделі, такі як Chevrolet Blazer EV та Cadillac Lyriq. Можливо, Tesla знайшла спосіб використати більший відсоток матеріалів із країн, які відповідають вимогам, що стало гарною новиною для ринку.

Щоб автомобіль мав право на податкову пільгу, його ціна не повинна перевищувати $55 000, включаючи обладнання, що фізично прикріплене до автомобіля в момент постачання. Tesla стверджує, що це не включає програмне забезпечення, різні аксесуари, податки та збори, що означає, що повний автопілот не повинен збільшувати вартість, але 19-дюймові колеса Nova можуть.

Tesla Model 3 LR AWD знову стає привабливою моделлю завдяки урядовим пільгам. Тепер нову Model 3 без додаткових опцій можна придбати за $39990, що всього на $1010 більше, ніж просять за базову Model 3 RWD. За цю невелику доплату ви отримуєте додаткові 111 км запасу ходу та час розгону до 100 км/год за 4,2 секунди. Хоча більшості людей такі характеристики можуть і не стати в нагоді, добре знати, що вони доступні за таку малу доплату.

Якщо цього недостатньо, можна вибрати нову Model 3 Performance, яка пропонує можливості справжнього спортивного автомобіля, що зручно вміщує чотирьох пасажирів. Великий редизайн надав моделі систему повного приводу, що видає 510 кінських сил потужності, що дозволяє розігнатися до 100 км/год лише за 2,9 секунди. Заявлений пробіг становить вражаючі 487 км, а максимальна швидкість становить 262 км/год.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!