Унікальний кабріолет BMW Concept Skytop може піти у виробництво

Час читання: < 1 хв.
0
Унікальний кабріолет BMW Concept Skytop може піти у виробництво
Унікальний кабріолет BMW Concept Skytop може піти у виробництво

Нещодавно представлений концепт BMW Skytop наробив багато шуму, і є гарні новини для його шанувальників: BMW розглядає можливість випуску обмеженої серії цього унікального кабріолету. Нагадаємо, що торік аналогічна ситуація була з концептом BMW Touring Coupe, який також викликав інтерес, але до серії так і не пішов.

Адріан ван Хойдонк, голова дизайнерського відділу BMW, заявив, що випуск невеликої серії BMW Skytop цілком можливий. За його словами, це залежатиме від реакції потенційних покупців, серед яких, ймовірно, будуть заможні автолюбителі. Якщо інтерес буде достатнім, компанія може зробити від 20 до 25 екземплярів цього кабріолету на базі 8-Series.

Хоча слова ван Хойдонка дають надію на випуск Skytop, варто пам’ятати, що торік аналогічна заява робилася щодо Concept Touring Coupe , який так і не пішов у виробництво. Таким чином, майбутнє BMW Skytop поки що залишається невизначеним, але це не заважає мріяти про його серійний випуск.

Реклама

У будь-якому випадку, поява таких концептів демонструє прагнення BMW до інновацій та створення ексклюзивних автомобілів, здатних привертати увагу та викликати захоплення у автолюбителів у всьому світі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!