Нові Volkswagen Golf, Passat та Tiguan не відмовляться від ДВЗ і зможуть проїжджати більше чистою електрикою

0
29
Нові Volkswagen Golf, Passat та Tiguan не відмовляться від ДВЗ і зможуть проїжджати більше чистою електрикою

Генеральний директор Volkswagen Томас Шефер нещодавно заявив, що попит на електромобілі увійшов у “фазу стагнації” і що компанія зосередиться на гібридних транспортних засобах, щоб задовольнити ринковий попит протягом наступних кількох років. За словами генерального директора Шефера, це дозволить збільшити виробничі потужності для досягнення кінцевої мети – виробництва лише електромобілів.

Шефер сказав, що Volkswagen продовжить інвестувати в гібридні транспортні засоби, заявивши: “Минулого року багато людей вважали, що гібриди залишилися в минулому, і говорили: “Забудьте про гібриди, це дорога технологія, і вона того не варта”. Сьогодні багато людей знову хочуть гібридні автомобілі”.

Шеффер вважає, що майбутнє автомобіля буде повністю електричним, але гібриди є важливим кроком на шляху до кінцевої мети – повної електрифікації. Наразі Volkswagen випустив гібридні версії Golf, Passat і Tiguan.

Volkswagen продовжить оновлювати і випускати гібридні версії Golf, Passat і Tiguan, зосередившись на зниженні витрат і збільшенні запасу ходу на електротязі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!