Red Bull показала у дії ралійний Ford Mustang Mach-E (відео)

0
31

Підрозділ Ford Performance запросив для демонстрації можливостей Mustang Mach-E гонщиків формульної команди Red Bull Racing Макса Ферстаппена та Серхіо Переса. Знятий за їхньою участю відеоролик отримав назву «Вихідний день»: за його сюжетом, гонщики вирішили відпочити від Формули-1 у пустелі в компанії один одного та електромобілів.

Спортсмени сідають у крісла поруч із електромобілями, але такий відпочинок їм швидко набридає, і вони влаштовують заїзд. У відео є сцени дріфту, розгону на прямій та інших тематичних розваг.

Для зйомок використали Ford Mustang Mach-E у версії Rally, який днями разом із рештою електро-Мустангів пережив оновлення. На кросовер почали встановлювати новий, більш тяжкий та легкий задній електродвигун. Також рамках пакету Performance Upgrade кількість крутного моменту силової установки можна збільшити до 949 Нм, що зменшує час розгону до 60 миль на годину (96 км/год) до 3,3 секунд. Виконання Rally включає цей пакет вже в базовій комплектації.

Модифікація Rally з’явилася у електричного Мустанга восени минулого року, хоча виробництво таких кросоверів стартувало лише зараз. Відрізняється вона новими колесами та оформленням кузова в ралійному стилі, а також новими налаштуваннями підвіски, додатковими 20 міліметрами до дорожнього просвіту та режимом роботи їздової електроніки RallySport.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!