Mitsubishi та Nissan об’єднаються для створення пікапів

0
93

Як повідомляють представники компаній Mitsubishi та Nissan, японські автовиробники об’єднаються для створення пікапів, а також повністю гібридних транспортних засобів. Вперше Nissan та Mitsubishi співпрацюватимуть у розробці продуктів для ринку Північної Америки.

Нещодавно оголошена співпраця дозволяє Nissan використовувати досвід Mitsubishi в області створення гібридних автомобілів, що підключаються (PHEV). Mitsubishi, з іншого боку, отримає доступ до визнаної технології Nissan у галузі створення електромобілів (EV). Обидві компанії розроблять пікап, який проводитиметься в Мексиці, уникаючи сумнозвісного в США податку на курку.

Вперше з того часу, як вони стали партнерами по альянсу, Nissan і Mitsubishi співпрацюватимуть автомобілями для ринку Північної Америки.  

Компанії будуть торгувати технологіями електрифікації, що дасть Mitsubishi електромобіль, Nissan – гібрид, що підключається, а також приведе до створення пікапа для обох марок.

Ці плани допоможуть кожному автовиробнику подолати труднощі розробки електрифікованих силових агрегатів та скоротити витрати. Можливо, найцікавішим продуктом для Північної Америки стане пікап, який, як очікується, стане продовженням Frontier для Nissan.

Тим часом, дилерам Mitsubishi може бути наданий пікап, про який вони мріяли багато років, повідомляє Autonews. Хоча нинішній пікап Triton продається за кордоном, американський податок на курку не дозволяє автовиробнику продавати пікап у США. На новий пікап, зібраний у Мексиці, не поширюватиметься 25-відсотковий тариф. У довгостроковій перспективі автовиробники можуть вирішити додати до вантажівки варіанти гібридної та електричної трансмісії, хоча офіційно це рішення ще не прийнято.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!