Tesla готує оновлення Model 3: нові деталі до офіційного дебюту

0
173
Tesla готує оновлення Model 3: нові деталі до офіційного дебюту

Tesla готує до запуску оновлену версію свого флагманського седана Model 3 Performance, очікувану в 2025 році, яка обіцяє стати значним кроком вперед в електричній мобільності. Новинка, що отримала кодову назву “Poppy Seed”, запропонує вибір режимів водіння: Chill, Sport і Insane, а також активну підвіску для поліпшеної керованості. Зовнішність автомобіля також зазнає змін, включно з додатковими повітрозабірниками і новим дизайном бампера для кращої аеродинаміки і охолодження гальм.

Інтер’єр буде оновлено з вентильованими спортивними сидіннями і вставками з вуглецевого волокна на панелі приладів. Важливою особливістю стане Track Mode, що пропонує поліпшену адаптацію автомобіля до гоночних умов. Максимальна потужність оновленої моделі оцінюється в 620 к.с., що дасть змогу розганятися до 97 км/год менш ніж за три секунди.

VIN, помічений у короткому відео, записаному всередині прототипу, вказує на те, що автомобіль було зібрано на заводі у Фрімонті. Також варто зазначити, що, незважаючи на чутки про додавання третього мотора, очікується, що автомобіль збереже двомоторне компонування.

Tesla продовжує приділяти увагу стилю, додавши дискретний спойлер з вуглецевого волокна ззаду, хоча і не планує встановлювати радари або ультразвукові сенсори. Вартість нової моделі очікується на рівні менше 55 000 доларів до податків і зборів, що зробить її доступною для ширшої аудиторії, а також такою, що, можливо, підпадає під програму податкових пільг на електромобілі.

Офіційна прем’єра “міні-Model S Plaid” очікується найближчим часом, а помічені представники ЗМІ в США вже сфотографувала автомобілі, які очевидці описують як Model 3, які мають “дивний вигляд”. Судячи з усього, до офіційного анонсу залишилося зовсім небагато.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!