Chery готує до прем’єри флагманський кросовер Fulwin T10 з «королівським троном»

0
74
Chery готує до прем'єри флагманський кросовер Fulwin T10 з

Китайський автовиробник Chery готує до дебюту флагманський кросовер Fulwin T10. У модельному ряду він розташовуватиметься на один щабель вище Tiggo 9. Відмінною особливістю новинки стане топове оснащення.

Кросовер отримав панорамний дах, подушки безпеки у кількості 10 одиниць, акустичну систему з 14 динаміками, атмосферне підсвічування з 256 кольорами, проекційний екран, кришку багажника з електричним приводом та систему 540-градусного огляду. Для переднього пасажира в автомобілі встановлено «королівський трон». Мається на увазі сидіння, виконане у вигляді отоманки з системою масажу, підігрівом, вентиляцією та електричним регулюванням.

Chery готує до прем'єри флагманський кросовер Fulwin T10 з "королівським троном"

Кросовер поставлятиметься на ринок у двох версіях. Молодша версія у передньопривідному компонуванні оснащена єдиним 224-сильним електродвигуном. Її місткість становить 5 осіб. Старша версія у повнопривідному компонуванні оснащена двома електричними моторами з сумарною віддачею 462 к. с. У неї шість місць. Обидві силові установки ґрунтуються на 1,5-літровому бензиновому ДВЗ. Запас ходу на електричної енергії становить 82 чи 160 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!