Німецьку поліцію пересадили на японські кросовери Mazda CX-60

0
275
Німецьку поліцію пересадили на японські кросовери Mazda CX-60

У лінійці компанії Mazda кросовер з індексом CX60 з’явився нещодавно, але вже почав користуватися попитом не тільки серед покупців, а й правоохоронців. Так, наприклад, на таких «паркетниках» нещодавно пересувається поліція Німеччини.

Інформація про це з’явилася на профільному форумі «Reddit» і включає скріншот з останнього номера німецької газети «Mitteldeutsche Zeitung».

У повідомленні стверджується, що федеральна поліція Саксонії-Анхальт нещодавно отримала у своє розпорядження одразу п’ять нових кросоверів Mazda CX-60, три з яких будуть призначені для патрулювання вулиць, а решта двох для охорони водних ресурсів.

Німецьку поліцію пересадили на японські кросовери Mazda CX-60

Всі автомобілі оснащені 3,3-літровим рядним 6-циліндровим дизельним двигуном, що видає 254 кінські сили. Асистує йому вдосконалена 48-вольтовий стартер-генератор та автоматична коробка передач.

Машини відрізняються від тих, що можна купити в автосалонах, спеціальною лівреєю, а також удосконаленою світлотехнікою, повноцінною радіосистемою та спеціально розробленими для них відсіками у багажниках, що полегшують зберігання поліцейського спорядження.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!